Over Liv

Mijn visie

Mijn passie is om je te laten zien wat er echt aan de hand is in de industrie. De manier waarop ik dingen vind en ontdek is door te bloggen. Het stelt me in staat om mijn eigen verhalen en de inhoud die ik maak te creëren. Ik hou ervan om te horen van mijn lezers, om mijn berichten te bespreken en om hen een aantal tips om hen te helpen. Ik zou graag deze blog voort te zetten.

Waarom ben ik aan het bloggen? Toen ik een paar jaar geleden de industrie begon te verkennen, ging het allemaal om de bedrijven. Wat kan ik doen om inzicht te krijgen in de industrie en hoe ik mijn eigen merken kan gaan bouwen? What's in a name? Wat zijn de instrumenten van de handel? Wat zijn de marketingtechnieken? Wat maakt een merk opvallen? Dat was wat me dreef om te leren over de industrie. Maar ik begon ook dingen te ontdekken over mensen en hoe ik inzicht kon krijgen in hun leven.

Toen ik in 2018 met deze blog begon, wilde ik terugkijken en mezelf uitleggen, waarom ik besloot deze blog te maken en waarom ik terug wil geven aan Nederland. Dit is mijn eerste post in deze nieuwe blog, dus hier zijn enkele hoogtepunten: 1) Mijn naam is Liv (Livijn) de Lange. Mijn moeder is Nederlands. Ik heb een Nederlandse vader en een Belgische moeder. 2) Ik ben een IT-professional. In mijn leven werk ik met veel verschillende industrieën: IT in universiteiten, kleine bedrijven en bedrijven. Ik heb meer dan 15 jaar bij IBM gewerkt. 3) Ik ben geboren in Nederland (Kooijmans van Deventer). Mijn vader is Nederlands en mijn moeder is Engels. 4) Ik heb een Nederlandse man, dus het is helemaal geen geheim dat ik Nederlander ben. 5) In mijn professionele leven ben ik betrokken geweest bij vele projecten die succesvol waren, omdat ik met veel mensen heb gewerkt, zowel in Nederland als in het buitenland. 6) Mijn familie is voornamelijk Nederlands en ik ben ook een goede Engels spreker.

Ik heb dit altijd al willen doen, want het is echt cool om feedback te krijgen van ons publiek over wat ze graag over topper en hoe ze er meer van houden.

Ik ga je laten zien hoe je een open-source tool gebruiken en hoe je je eigen topper generator bouwen. Dit artikel zal worden bijgewerkt als we meer ontzagwekkende topper generatoren uit te proberen, en we gaan om het te doen door het maken van dingen als we gaan! Een van de meest gevraagde topper generatoren door onze gemeenschap is deze van TopperVergen, een eenvoudig juweeltje dat elke topper kan genereren die je maar bedenken. Dit is een leuk projectje, en dus zal ik je laten zien hoe je er een vanaf nul maken. Ik zal niet ingaan op hoe je een topper direct te maken, maar je lezen op alle stappen in de docs voor TopperVergen. Bekijk hier de GitHub repository voor TopperVergen. First things first.